Holland High Tech netwerk lunch op de JEC World in Parijs voor de Nederlandse composieten industrie

De JEC World is de grootste composietenbeurs in Europa. Hier krijgt men een goed overzicht van de laatste ontwikkelingen in de composieten keten van grondstof tot verwerkingen toepassing. Holland High Tech kwalificeert de JEC World als een strategische beurs voor de Nederlandse composieten industrie, vandaar het initiatief voor de netwerklunch op 14 maart.

De netwerklunch werd gehouden op de stand van Royal Ten Cate Advanced Composites op de eerste dag van de driedaagse beurs in Parijs.  De lunch was een goede gelegenheid om elkaar halverwege de beursdag te ontmoeten en te netwerken onder het genot van een heerlijke lunch.  Er waren ongeveer 80 deelnemers uit 40 bedrijven, waaronder de CompositesNL leden: Airborne, DTC, Rondal, KVE, Autonational, Nippon Electric Glass, Lantor, Eurocarbon en Aliancys.

In samenwerking met Holland High Tech, NAG, De Nederlandse ambassade in Parijs en Royal Ten Cate Advanced Composites, kon CompositesNL dit evenement organiseren. Speciale dank gaat uit naar Holland High Tech en gastheer Royal Ten Cate Advanced Composites.