Kom ook naar de DCP consultatie op 17 september!

Bij deze nodigen wij u uit voor een consultatie over de Nationale Agenda Composiet vanuit het Dutch Composites Platform. Het Dutch Composites Platform is de samenwerking tussen bedrijven en kennisinstellingen om toekomstige investeringen en innovatieprogramma’s in de Nederlandse composietsector op elkaar af te stemmen. Deze Nationale Agenda is nodig om de publiek private samenwerking in Nederland verder te versterken. Vanuit het ministerie Economische Zaken en Klimaat (EZK) is hiervoor belangstelling.

In deze Nationale Agenda voor Composiet worden de toekomstige ontwikkelingen, de plannen van bedrijven/onderzoekinstellingen en benodigde middelen beschreven. Het is van belang dat de Nederlandse composiet sector zich in volle breedte met deze Nationale Agenda bezig houdt. Vandaar dat we een brede consultatie organiseren voor bedrijven, onderzoeksinstellingen en andere betrokkenen. Komende maanden wordt het eerste concept van de Nationale Agenda met de topsectoren HTSM en Chemie besproken.

U bent van harte uitgenodigd om uw expertise te delen tijdens deze consultatie.

 

We horen graag van uw welke ontwikkelingen en kansen u ziet, welke know-how en capaciteiten daarvoor nodig zijn in Nederland en welke investeringen daarvoor nodig zijn.

 

Wij bieden deelnemers de mogelijkheid om vooraf van 12.00-14.00 uur in kleinere groepjes bij elkaar te komen om zich voor te bereiden.

 

De consultatie vindt plaats op: 

DATUM:         17 september 2018, 14.00 uur – 18.00 uur.

LOCATIE:      Hotel Postillion, Baan van Fectio 1, Bunnik

 

PROGRAMMA

Het programma ziet er als volgt uit:

 

14.00 uur Opening en toelichting op DCP Marcus Kremers en Collin Beers
14.30 uur Nationale Agenda en Economisch Beleid Chris Poppe (EZ)

 

15.00 uur Deelsessies

  • Materials
  • Design and production
  • Duurzaamheid (maintenance, repair, recycling)
  • Digitalisering
Moderators
16.00 uur Plenaire terugkoppeling Moderator
16.45 uur Vervolg Marcus en Collin
17.15 uur Afronding Marcus en Collin

 

 

Aanmelden kan bij Nienke Collée (collee@compositesnl.nl).

 

Bent u zelf niet in de gelegenheid? Wij stellen het op prijs als u dit door kunt sturen naar collega’s om hen te vragen deel te nemen aan deze consultatie.

Deel met ons via email welke ontwikkelingen en kansen u ziet, welke know-how en capaciteiten daarvoor nodig zijn in Nederland en welke investeringen daarvoor nodig zijn

 

We zien u graag op 17 september.