Bijl Profielen

Bijl Profielen is in ruim 35 jaar tijd uitgegroeid tot een gerenommeerde producent van glasvezelversterkte polyester profielen en hoogwaardige composietconstructies. Nederland is onze thuismarkt, maar we hebben onze grenzen verlegd, want vanuit onze vestiging in Heijningen bedienen wij klanten in geheel Europa. Klanten die actief zijn in diverse branches zoals de bouw, industrie, infrastructuur, HVAC, offshore, tuinbouw, energietechniek, sport en recreatie. Een gezonde spreiding en een uiterst stabiele klantenset die maakt dat we jaar op jaar autonome groei weten te realiseren. Wij investeren constant in kennis en technische (productie)middelen.

Maar persoonlijk contact en kennisoverdracht vinden wij ook heel belangrijk en daarom investeren we uiteraard ook volop in de relatie met onze klanten. Wij willen met u sparren en nadenken over alternatieve, innovatieve oplossingen. Achteroverleunen is er niet bij, onze specialisten staan altijd met raad en daad voor u klaar. Realistisch, no-nonsense, samen de schouders eronder en gaan. Snelheid van handelen, kwaliteit en maximale flexibiliteit tegen een uitstekende prijs, dat is wat onze klanten wensen. Dat zullen we met onverminderde passie altijd bieden. Op de in vele jaren opgebouwde kennis en ervaring bouwen wij voort, want wij willen vooruit, samen met u.

Omdat we bij Bijl meer doen en verder gaan waar anderen stoppen, geeft deze website u slechts een aardige impressie. We nodigen u van harte uit om kennis te komen maken met dé pioniers op het gebied van pultrusieprofielen. Als we het niet hebben dan maken we het, samen met u zoeken we naar de optimale oplossing!