Magenta Group

Innovatie is de enige weg om uw organisatie op langere duur concurrerend te houden. Het is de uitdaging om vernieuwende producten en diensten op de markt te brengen die kunnen zorgdragen voor een financieel gezond bedrijf.

Werken met composieten of vezelversterkte kunststoffen (vvk) betekent keuzes maken binnen heel veel mogelijkheden. Composiet is een verzamelnaam voor vele materialen die uiteindelijk in uw product kunnen worden gebruikt. Ook in het realiseren van degelijke en maakbare constructie zijn veel opties.

Onze specialisten helpen bedrijven en organisaties om nieuwe producten te ontwikkelen. Dit alles natuurlijk met een goede business-case in het achterhoofd.

Bij Magenta Innovations B.V. zijn mensen werkzaam op hbo en academisch (promovendus) niveau. Dit maakt het mogelijk om met divers samengestelde teams te werken aan de verschillende opdrachten; er is immers geen opdracht hetzelfde!

Wij onderscheiden ons in de markt omdat wij alle stappen, van ideevorming tot het bouwen van prototypes, met eigen specialisten in huis kunnen realiseren!