Nieuwe communicatiemanager bij CompositesNL

Per 29 januari is onze nieuwe communicatiemanager in dienst gekomen. Graag stelt ze zichzelf voor. “Mijn naam is Nienke Collée en als nieuwe communicatiemanager bij CompositesNL zal ik de communicatie van de organisatie een boost te geven en op diverse manieren haar leden informeren. Vanwege mijn veelzijdige achtergrond in PR en communicatie voor diverse bedrijven heb ik een brede kijk op communicatie en de invulling daarvan. Ik zal 2,5 dag in de week aan de hand van een communicatieplan diverse communicatieactiviteiten uitvoeren. Onder andere updates voor de website, nieuwsbrief, social media en brochures. Mijn doel met communicatie is om CompositesNL duidelijk op de kaart te zetten en de meerwaarde voor de (aankomende) leden duidelijk te maken. Ik heb veel zin om deze nieuwe uitdaging aan te gaan en hopelijk snel tot ziens.”