Polyplus Kunststoffen

Een polyester dakgoot: de enige onderhoudsarme vervanger voor de traditioneel getimmerde en gelakte dakgoot.

Al ruim 27 jaar zijn wij als producent met onze polyester bouwproducten actief in bouwend Nederland, Duitsland en België. Het juiste materiaal, passend advies en het vertrouwen van onze grote groep klanten heeft ons gebracht waar we nu staan. We zijn erg trots op de vele renovatie en nieuwbouw projecten die we in meer dan 25 jaar geleverd hebben.

Het uitgebreide assortiment is een bewijs van de hoeveelheid aan mogelijkheden met polyester als gevel product, zoals;
+ Dakgoten
+ Windveren
+ Smetplanken
+ Plafonds
+ Dakranden
+ Gootklossen
+ Luifels

Alle producten worden op de afgesproken of ingemeten maten gemaakt en geleverd. Onze producten zijn maatwerk, voor vrijwel iedere situatie kunnen we een oplossing bieden.
Naast ons assortiment is ook de fabriek door de jaren heen flink gegroeid, hierdoor beschikken we over een modern productiestraat en diverse afdelingen waar de maatwerk producten geproduceerd worden.

Onze missie is helder en in de loop der jaren onveranderd gebleven. Wij maken onderhoudsarme vervangers voor traditionele bouwproducten zoals bijvoorbeeld de houten getimmerde goot die met zink is ingelegd. Geen ander product benaderd de esthetische eigenschappen van een traditionele goot zo goed als onze polyester bouwproducten. Onze historie voeren wij graag op als bewijs van een succesvolle bedrijfsvoering en daarin staat onze klant altijd centraal. Sinds onze oprichting in 1990 hebben wij zo een betrouwbaar en kerngezond bedrijf neergezet.

U profiteert daarvan nu en in de toekomst!