VDL Fibertech Industries BV

Specialist in lichtgewicht composietproducten
VDL Fibertech Industries is één van de langst bestaande composietbedrijven van Nederland. Wij zijn een ISO-gecertificeerde (13485 en 14001) toeleverancier van vezelversterkte thermoset onderdelen door middel van RTM, RIM en hot pressing. Met meer dan 45 jaar kennis en industriële ervaring zijn wij in staat om innovatieve, complexe en hoogwaardige onderdelen te produceren.

Wij richten ons op drie marktsegmenten: high performance-, healthtech- en transport parts. Voor de genoemde segmenten maken wij producten waarbij zeer hoge eisen worden gesteld voor marktleiders in huidige en next-gen toepassingen.

Onze diensten bestaan uit: productontwikkeling, prototype bouw, serieproductie, assemblage en aftersales. Door vroegtijdig betrokken te zijn in de productontwikkeling, kunnen wij de maakbaarheid garanderen van composietproducten. Hiermee verzekeren we een competitieve productprijs die voldoet aan de klanteneisen.

Met onze moderne productiefaciliteiten maakt het mogelijk om producten van zeer kleine tot zeer grote afmetingen te produceren, gecombineerd met een typische seriegrootte van enkele tientallen per jaar tot doorlopend grote series.

Als bedrijf maken wij deel uit van de VDL Groep die bestaat uit meer dan 100 bedrijven en ongeveer 16.000 medewerkers verspreid over de hele wereld.