Bodo Möller Chemie

BMC Benelux is een go-to distributeur die instaat voor de verkoop van specialty chemicals, composietmaterialen en lijmverbindingen en technische oplossingen biedt binnen deze domeinen. We hebben een ruime ervaring te bieden en zijn een uitstekende partner voor technische ondersteuning van onze klanten. De producten van onze erkende partners bieden een hoge toegevoegde waarde.

Binnen ons gamma composieten vindt u o.a. geformuleerde epoxyharsen van hoge kwaliteit, verstevigingen op basis van glas-, carbon- en aramide vezels, thermoplastische prepregs, geschikt voor zowel de vervaardiging van composieten onderdelen als voor mold making. Deze producten kunnen binnen alle gebruikelijke productieprocessen worden ingezet (zoals wet lay up, infusie, pultrusie, RTM, filament winding, compression molding enzovoort). Ze vinden hun toepassing in zeer uiteenlopende industrieën zoals aerospace, defensie, automobielindustrie, marine, windenergie, sport en ontspanning, industriële onderdelen en nog veel meer.

Ons uitgebreid gamma lijmen dekt alle chemische samenstellingen zoals Epoxy, Polyurethaan, Methylmethacrylaat en MS Polymeren en kan zo een structurele verlijmingsoplossing bieden voor elke toepassing en onder elke omstandigheid.

We werken enkel met gekende producenten die diverse specificaties binnen aerospace, marine en automobielindustrie kunnen voorleggen en we verlenen technisch advies aan alle industrieën zonder daarbij de nood vanuit de markt uit het oog te verliezen.

BMC Benelux maakt deel uit van een internationale groep met haar hoofdkwartier in Duitsland. De groep is actief in meer dan 40 landen en is zo de grootste distributeur van specialty chemicals en lijmen in Europa.