Element

Element beschikt over een van de meest complete testmogelijkheden voor productkwalificatie ter wereld en loopt voorop bij het testen en kwalificeren van nieuwe productinnovaties in de sectoren lucht- en ruimtevaart, bouw, consumentenproducten, defensie, digital engineering, energie, biowetenschappen, vervoer en telecommunicatie. Naast deze activiteiten bestaat Element Nederland uit een team van 14 uiterst ervaren schadeonderzoekers en materiaalkundig ingenieurs

Van kritische componenten en systemen voor de volgende generatie vliegtuigen en ruimtevaartuigen, de nieuwste productinnovaties binnen de opkomende Autonomous Vehicles sector, de kleinste medische implantaten die in het menselijk lichaam worden gebruikt en de nieuwste digitale en draadloze communicatieapparatuur, Element werkt samen met haar klanten in de voorhoede van hun R&D activiteiten.

Element is een van ’s werelds toonaangevende leveranciers van test-, inspectie- en certificeringsdiensten (TIC). De wetenschappers, ingenieurs en technologen van Element, werkzaam in ons wereldwijde netwerk van meer dan 200 laboratoria, bieden een uitgebreid scala aan oplossingen en diensten aan klanten in cruciale sectoren, waaronder lucht- en ruimtevaart, connected technologies, bouw, defensie, digital engineering, energie, milieu, en biowetenschappen.

Ontdek hoe onze test-, inspectie- en certificeringsdiensten onze klanten helpen om er zeker van te zijn dat de materialen en producten die we voor hen testen, voldoen aan de vereisten, veilig zijn en geschikt voor het beoogde doel.