Jules Dock Group

Jules Dock Group is een innovatieve en veelzijdige bedrijvengroep, gespecialiseerd in composieten. Met een multidisciplinair team weten we vraagstukken op een integrale manier van oplossingen te voorzien. Wij zijn uw partner in innovatieprojecten in de fasen waar u specifieke capaciteit zoekt. Onze verschillende bedrijfsonderdelen kunnen u ondersteunen vanuit hun eigen specialismen:

Jules Dock Development; werkt uw idee uit van schets tot productie-klaar ontwerp. Onze ervaren engineers zetten hun kennis in tijdens alle facetten van productontwerp: conceptontwikkeling, materiaalselectie, 3D-modellering, montagesystemen, sterkteberekeningen (FEM), injectiestrategie, productie-handleidingen, vezellegschema’s en natuurlijk de interactie met alle andere materialen rondom het eindproduct.

Jules Dock Shaping; basis van de productie. Met verschillende 3- en 5-assige freesmachines worden pluggen en mallen gemaakt van diverse materialen voor de realisatie van hoogwaardige composiet producten. Onze mallen worden ontworpen voor uw gewenste productietechniek; van hand lay-up tot vacuüminjectie onder folie of in een dubbelzijdige mal.

Jules Dock Composites zet diverse productietechnieken in om hoogwaardige eindproducten in composiet te maken. De jarenlange ervaring in specials voor windmolens, gebouwen, voertuigen en maritieme toepassingen wordt ingezet door onze vakmensen die nauwkeurig te werk gaan. Geen project is hetzelfde. Die variatie geeft ons energie om elke dag weer iets moois neer te zetten.