Kleizen Modelmakerij

Opgericht in de jaren ’70 als modelmakerij en gevestigd in Hengelo (OV), realiseert Kleizen decennialang tooling voor complexe vormen.

Als modelmakerij zijn engineering en de realisatie van mallen, pluggen, prototypes en mock-up’s diep verankerd in ons DNA. Rekening houdend met de eindtoepassing en klant specifieke wensen, verwerken wij de meest uiteenlopende materialen.

Opdrachtgevers weten ons onder meer te vinden als producent van hoogwaardige aluminium mallen voor de productie van complexe carbon delen.

 

Als co-maker en flexibele schil zijn wij niet alleen betrokken bij de engineering en realisatie van mallen en pluggen. In samenwerking met opdrachtgevers produceren wij eindproducten van composiet, vanaf een enkel stuk tot kleine series halffabricaten.

Dagelijks vertalen onze engineers complexe vormen en wensen van opdrachtgevers naar een maakbaar ontwerp. Waardoor projecten binnen het gestelde budget en de afgesproken deadline worden opgeleverd.

Met onze focus op innovatieve technische oplossingen en door continue verbetering van producten en processen, streven wij ernaar voorkeurspartner te zijn van alle stakeholders.

 

Daagt u ons uit?