Qconcepts

Qconcepts is gespecialiseerd in productontwikkeling op basis van composietmaterialen, embedded systemen en stromingsanalyses in een co-creatie setting. Wij kunnen het complete innovatie- en ontwikkeltraject van uw business case verzorgen. Met ons jonge en competente team verleggen we voortdurend de technologische grenzen en nemen we multidisciplinaire projecten aan.

De combinatie van diepgaande technische kennis, creativiteit en een drive om als team te winnen, maakt ons een betrouwbare partner. We streven altijd naar een waarde toevoegende samenwerking met onze klanten en partners – daarom staan luisteren, service en kwaliteit centraal.

We luisteren en nemen de tijd om wederzijds begrip te kweken voor het probleem van de klant. Wij bieden oplossingen op maat met duidelijk omschreven verantwoordelijkheden en grenzen. Wij streven naar langdurige, continue innovatieve relaties met opdrachtgevers.

Zo werken we al 9 jaar aan onze eigen succesvolle zonneraceboot. We hebben een duidelijk zicht op de volgende innovatiestappen en noodzakelijke investeringen om de aantrekkelijkheid en concurrentiekracht van het eindproduct verder te vergroten. Voor klantprojecten is deze aanpak hetzelfde. Wij helpen hen voorop te blijven lopen in hun business of helpen hen daar te komen door betere oplossingen te vinden die aansluiten bij een bestaande vraag of een vraag die nog ontwikkeld moet worden.