Refitech Composites B.V.

Refitech is gespecialiseerd in maatwerk serie productie van industriële componenten van koolstof- en glasvezelcomposieten. Het bedrijf is opgericht in 1989 en sindsdien gegroeid tot ISO gecertificeerde OEM leverancier van zowel nationaal als internationale bedrijven. Refitech biedt samengestelde product oplossingen voor verschillende markten, waaronder de machine- en apparaten bouw, robotica, Unmanned Aerial systemen, Air Cargo, medische apparatuur en maritieme toepassingen. De dienstverlening omvat engineering, prototyping, serieproductie inclusief de assemblage en CNC-composiet frezen. Enkele voorbeelden van producten zijn lichtgewicht carbon robotarmen, impact sterke behuizingen, stijve grijper frames en x-ray panelen.

Naast maatwerk levert Refitech een breed assortiment lichtgewicht standaard oplossingen. Het product assortiment is voorzien van technische informatie en tekeningen welke online beschikbaar zijn voor engineers en bedrijven om zelf lichtgewicht te construeren. Refitech biedt uiteraard ook de service aan om op basis van standaard producten een maatwerk oplossing samen te stellen. Deze one-stop-shop formule is online vindbaar via carbonwebshop.nl.

Refitech heeft momenteel 30 medewerkers en 2 locaties. De hoofdvestiging in Waalwijk en een eigen locatie in Ningbo, China. Winnaar van een ESEF award, composiet award en JEC World finalist in 2019.