V-Sure

V-Sure geeft technisch advies en levert innovatieve systemen op basis van duurzame koudhardende kunststoffen, zowel rechtstreeks aan de doe-het-zelver als aan de vakman en dit in heel Europa. Tevens beschikt V-Sure over een uitgekiend assortiment van kwaliteitsproducten dat via een netwerk van gespecialiseerde retailers in de Benelux wordt verdeeld. V-Sure adviseert en levert vloeibare kunststoffen en innovatieve composiet oplossingen, waarmee de klant eer haalt uit z’n werk.

V-Sure jouw kwaliteitsgarantie
V-Sure combineert meer dan 50 jaar ervaring in het aanbieden van kunststof oplossingen mét degelijk advies en kwalitatiefhoogwaardige producten.
Deze kenmerken zijn verenigd in het huismerk V-Sure. Dit volledig op elkaar afgestemde assortiment van de hoogste kwaliteit producten staat garant voor het beste resultaat.

V-Sure profileert zich als een specialist in koud hardende kunststoffen. Zelfs voor de moeilijkste vragen vindt V-Sure een geschikte kunststof oplossing. De producten van V-Sure zijn beschikbaar voor zowel B2B als B2C.

Via de online webshop vind je makkelijk alle producten terug. Klanten kunnen ook bellen om technische bijstand of om zeker te zijn dat ze het juiste product kunnen bestellen. Door de brede stock kan V-Sure snel leveren.

Niet de grootste, wel de beste
V-Sure staat dicht bij de klant, met persoonlijk contact en snelle directe reacties. Geen complexe structuren waardoor er snel beslissingen kunnen worden genomen en daarmee snelle reacties op vragen van de klant.