VABO Composites

Sinds de oprichting in 2002 heeft VABO zich doorontwikkeld tot een hoogwaardig maakbedrijf met een hoog kennisgehalte. Onze vaklieden zijn de belangrijkste schakel in het bedrijf! Ons ervaren professionele team is een garantie voor de realisatie van composiet producten van een hoge kwaliteit en afwerkingsgraad.

Wij kunnen de kwaliteit garanderen door te werken met moderne productieprocessen en deze te bewaken en borgen middels de ISO 9001 certificering.

VABO heeft zich gespecialiseerd in de markten: maritiem, industrie en architectuur. Het gaat hier met name om one-off projecten waarbij VABO hoofdaannemer is.

Wij vinden het belangrijk om producten te produceren waar de eigenschappen van composiet maximaal worden benut. Wij zien onze leveranciers en klanten als partners wat naar onze ervaring de kwaliteit van de projecten verhoogd. Het liefst maken wij producten zo ver klaar, dat ze gereed zijn voor montage. Dit betekent dat wij meer leveren dan alleen het composiet product. Op deze manier ontzorgen wij onze klanten.