Algemene Ledenvergadering en Netwerkevent CompositesNL 1 december 2022

5 oktober 2022

Op donderdag 1 december 2022 organiseert CompositesNL Algemene Ledenvergadering met aansluitend een netwerkbijeenkomst voor leden. Hier kunt u meer informatie vinden over het programma van deze middag. 

Voor deze bijeenkomst is net als bij voorgaand edities gekozen voor een unieke locatie. Na afloop van de Algemene Ledenvergadering krijgt u een rondleiding op het terrein van De Rotterdamsche Droogdok Maatschappij N.V. (RDM). Als sinds 1902 is de RDM een centrum van ondernemen. In de loop van de tijd veranderde de koers van civiele scheepsbouw naar onderzeeërs voor de Nederlandse marine. Tegenwoordig smelten onderwijs, start-ups en scale-ups hier samen. Business, Campus & Events zetten de RDM op de kaart als plek voor innovatie en maakindustrie.  

Kortom, een unieke plek waar u zeker een kijkje in de keuken wilt krijgen! We sluiten de dag af met een aangeklede netwerkborrel. 

Aanmelden kan via info@compositesnl.nl. Vermeld hierbij of u aanwezig bent bij de bijeenkomst en/of de borrel. Let op! Dit evenement is alleen toegankelijk voor leden van CompositesNL.