FibreCore Europe maakt doorstart met Noorse Investeerder

5 september 2023

FiberCore Europe, vooraanstaande bouwer van composieten bruggen, kondigd aan dat, na een jarenlange samenwerking, Noorse investeerders de meerderheid van de aandelen hebben verworven. FiberCore Europe kan daarmee blijven inzetten op het ontwikkelen en realiseren van innovatieve composieten bruggen, in antwoord op de toenemende vraag naar duurzame bruggen.

“We zijn verheugd om onze nieuwe fase aan te kondigen”, zegt Matthijs Raak, CEO van FiberCore Europe. “Met de Noorse expertise en kapitaal zijn we ervan overtuigd dat we onze positie als marktleider in de Europese composiet-bruggenindustrie kunnen versterken en onze missie om lichtgewicht, duurzame en innovatieve oplossingen te bieden, verder kunnen uitbreiden.”

FiberCore Europe benadrukt dat zijn toewijding aan de productielocatie in Rotterdam onveranderd blijft. Als een van de grootste productiefaciliteiten voor composieten in Europa zal de locatie in Rotterdam een cruciale rol blijven spelen in het vervaardigen van hoogwaardige brugconstructies. Nieuwe investeringen zullen worden aangewend om de productiecapaciteit te vergroten, de efficiëntie van de fabriek verder te optimaliseren en nog duurzamer te produceren.

Lees het gehele persbericht