Terugblik JEC World 2024

14 maart 2024

Afgelopen week, van 5 tot en met 7 maart schitterde de Nederlandse Composietsector in Paris Nord Villepinte op JEC WORLD 2024. Net als in de afgelopen jaren organiseerde CompositesNL in samenwerking met ChemistryNL, het Holland High Tech Paviljoen.

Met jaarlijks ruim 45.000 bezoekers is JEC WORLD dé toonaangevende composietbeurs van Europa. Het NL paviljoen was, met 186 m2, een van de grotere stands op de beurs, wederom met de herkenbare Nederlandse branding. Dit jaar was de Nederlandse Composietindustrie sterker vertegenwoordigd dan ooit tevoren, met meer dan 20 Nederlandse bedrijven die zich presenteerden als co-exhibitors, en/of met promotiefilms en demonstrators op het innovatieplein. De stand trok, mede door haar open plattegrond, veel belangstelling. Onder de bezoekers bevonden zich tal van internationale delegaties, waaronder een vertegenwoordiging van het European Lightweighting Network uit Duitsland.
Ook dit jaar heeft de aanwezigheid van het Holland High Tech Paviljoen een waardevolle bijdrage geleverd aan het uitbouwen van het netwerk van de deelnemers en aan de promotie van de gehele Nederlandse Composiet Industrie.

Voor JEC World 2025 heeft CompositesNL alvast een plek gereserveerd op de beursvloer. Interesse in deelname? Laat het ons weten via vandenberg@compositesnl.nl.
Impressie van het Holland High Tech Paviljoen op JEC World 2024