Terugblik Leden Netwerk Event bij Damen Naval, 22 juni 2023

3 juli 2023

Op donderdag 22 juni heeft het CompositesNL Leden Netwerk Event met de Algemene Leden Vergadering van CompositesNL plaatsgevonden, bij Damen Naval in Ritthem.

De middag begon met een warm ontvangst met koffie, thee en Zeeuwse bolussen. Ondanks de grote afstand die vele leden moesten afleggen om er bij te zijn, was de opkomst zeer goed.

Marcel Elenbaas, Sr. Engineer bij Damen Schelde Naval Shipbuilding: “Mooi om zo’n brede vertegenwoordiging te mogen ontvangen van de composiet supply chain in de Benelux. Van materiaal leveranciers, maakindustrie, onderzoeks-/opleidings instituten uit Nederland, en door samenwerking met Agoria ook uit België. Inspirerend om zoveel innovatieve ondernemers bij elkaar te zien, en trots dat we onze resultaten uit al onze samenwerkingen op composiet gebied mochten tonen!’’

De bijeenkomst ging van start met de Algemene Leden Vergadering waarin we met Tahira Ahmed en Joost van den Berg (resp. bestuursvoorzitter en directeur van CompositesNL) en de aanwezige CompositesNL leden terugkeken op een succesvol half jaar.

Voor de aansluitende inspirerende rondleiding bij Damen Naval sloten ook de leden van onze Belgische zusterorganisatie Agoria aan.
Na de rondleiding gaven Marcel Elenbaas en Cedric Verhaeghe met hun presentatie meer informatie over Damen Naval,  deelden de Young Composites hun plannen voor het komende jaar en nam Pim Niesink van Bambooder, CompositesNL ’s nieuwste lid, ons mee in de ontwikkelingen van dit unieke bedrijf.
Kevin Poelmans van Agoria gaf een kijkje in de keuken van het Belgische Composietcluster en Peter Putting sloot de rij af met een presentatie over de voortgang en toekomst van NEXTGEN.
De presentaties die tijdens het netwerk event werden gegeven vind u hier (alleen voor leden).

De middag werd afgesloten met een netwerkborrel en “een blauwe hap”.
Wij willen Damen Naval, en in het bijzonder Marcel Elenbaas, hartelijk danken voor hun gastvrijheid en hartelijke ontvangst.