LM Wind Power

LM Wind Power is een van de pioniers van de moderne windindustrie en startte in 1978 de productie van rotorbladen op basis van geavanceerde interne ontwerp-, test- en productietechnologie. Met meer dan drie decennia ervaring hebben we onszelf gevestigd als de voorkeursleverancier van windturbinebladen wereldwijd. In feite is bijna elke vijfde turbine ter wereld uitgerust met LM Wind Power-bladen. Onze langdurige samenwerking met GE heeft veel innovaties en commerciële successen opgeleverd. Nu, als onderdeel van GE Renewable Energy, kunnen we samen beter presterende, productievere windturbines aanbieden, terwijl we de energiekosten blijven verlagen en het rendement op de investeringen van onze klanten verbeteren. Tegelijkertijd zijn we evenzeer toegewijd aan het onderhouden en laten groeien van ons bedrijf met alle klanten.

Onze specialistische kennis varieert van materialen en procestechnologie, aerodynamica, berekening en simulatie tot geavanceerde productie en testen van rotorbladen. Onze ingenieurs verleggen constant de grenzen van de bladgrootte en de vorm van het vleugelprofiel en leggen de technologische basis voor bladen van meer dan 100 meter die naar verwachting toekomstige turbines zullen aandrijven. Onze specialistische competenties hebben ons al herhaaldelijk aan kop van de lengte-race geplaatst, meest recent met de lancering van de LM 107 – ’s werelds langste rotorblad.

Met productie-, verkoop- en servicefaciliteiten in 15 verschillende landen is LM Wind Power de enige bladleverancier die wereldwijd actief is. Dit wereldwijde bereik zorgt voor nauw contact met internationale klanten en markten en stelt het bedrijf in staat om transport- en logistieke kosten te minimaliseren, de levertijd te verkorten en de behoefte aan werkkapitaal te verminderen. Als ’s werelds grootste bladenleverancier gebruiken we onze hoge mate van specialisatie om de voordelen van schaalvoordelen te halen op het gebied van R&D, inkoop en wereldwijde productie. Het bedrijfsmodel van LM Wind Power is gebaseerd op een groen en betrouwbaar product en ons unieke vermogen om waarde te creëren in efficiënte partnerschappen, zowel met leveranciers en klanten als intern. Samen zorgen we voor vele jaren schone energie voor de wereld. We omarmen en vieren diversiteit, dat een belangrijk onderdeel is van het DNA van ons bedrijf. Onze gemeenschappelijke basis die mensen op verschillende continenten verenigt, ongeacht taal, opleiding en cultuur, zijn onze waarden. Ze dienen als basisrichtlijnen voor onze interactie met elkaar en ons contact met zakelijke partners.