Polyesterbedrijf Poly Technics

Polyesterbedrijf Poly Technics B.V. is een polyesterbedrijf die voornamelijk werkt met de hand lay-up methode. Ouderwets handwerk dus. Polyesterbedrijf Poly Technics heeft ervaring sinds 1984. Onze standaarden zijn erg hoog en we eisen kwalitatief veel van onze producten. Wij willen gewoon een mooi product aan onze klant leveren zodat deze tevreden is.
Onze producten gaan nooit de naar de klant zonder dat wij daar 100% tevreden over zijn. Zelfs als dit betekend dat wij langer bezig zijn met het product dan vooraf berekend. De klant moet immers een goed product ontvangen.
Voor zowel seriematige als eenmalige producten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken met u mee! Voor seriematige producten kunnen wij zowel een model als mal maken, en voor een eenmalig product kunnen wij u ook van dienst zijn met een ‘noodmal’ die wij een stuk goedkoper kunnen maken als normaal. Dit alles met hetzelfde eindresultaat.

Als wij ook u van dienst mogen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Naast Poly Technics hebben wij ook een webshop www.polytechnicsstore.nl waar ons assortiment aan eigen producten en grondstoffen gekocht en in een beveiligde betaalomgeving afgerekend worden.