Zaadnoordijk Yachtbuilders B.V.

Meest succesvolle
Zaadnoordijk is vandaag de dag een van meest succesvolle en kwaliteitgeoriënteerde werven van Nederland. De bijna 70 jaar jachtbouw ervaring zegt eigenlijk al genoeg! Door de jaren heen heeft Zaadnoordijk zich altijd gefocust op kwaliteit en zekerheid. Zaadnoordijk bouwt alleen volgens de nieuwste technieken en houdt hierbij rekening met milieu, mens en dier.

Oceaanwaardig
De schepen worden allen vervaardigd met de allerbeste materialen zoals vinylester en worden bovendien deels volgens de vacuümmethode geproduceerd. Alle schepen die in Heerenveen de werf verlaten vallen onder CE-catergorie A, oceaan waardig.

Nederlands predicaat
Alles wordt in huis vervaardigd. Van de mallen tot het zorgvuldig afgewerkte teakhouten interieur. Vanaf het eerste schip gebouwd door Zaadnoordijk tot het laatste gebouwde schip is gebruik gemaakt van de kennis en ervaring van ervaren zeilers en watersport experts, die hun passie voor zeilen en water in hun werk stoppen.

Varen met een passie
Ergonomie is deels het geheim van het succes van de werf, alles moet goed bereikbaar zijn in haven maar ook op het water, over elk detail is nagedacht. Wanneer u kiest voor een Zaadnoordijk Yacht, dan kies je voor een boot met een passie. Een passie die staat voor, ervaring, kwaliteit, performance en zeer hoogwaardige zeewaardige jachten.