Future of Thermoplastic Composites conferentie | 8 oktober 2019

8 juli 2019

Ter gelegenheid van het 10 -jarig jubileum van het Thermoplastic Composites Research Center (TPRC), organiseren wij de Future of Thermoplastic Composites conferentie op 8 oktober as. Tijdens de conferentie zullen een aantal prominente experts hun inzichten delen over de nieuwste en toekomstige technologische ontwikkelingen en toepassingen op het gebied van thermoplastische composieten.

De oprichters van het TPRC – de Universiteit Twente, Toray Advanced Composites, GKN Fokker en The Boeing Company – zullen nieuwe inzichten bieden in ontwikkelingen en projecten van thermoplastische composieten. We zijn zeer trots om aan te kondigen dat Alexander Rubin, Senior Technical Fellow composites-technology van The Boeing Company, de keynote speech zal geven. Verder zullen onze partners, waaronder ATC Manufacturing, Coriolis Composites en DTC, samen met startups als Rein4ced en Herone, in gesprek gaan over ondernemerschap, samenwerking, uitdagingen, kennisontwikkeling en hoe ze met succes toegang hebben gehad tot de markt van thermoplastische composietenModerator van de conferentie is innovatie- en technologie-expert Danny Mekić.

Mis deze unieke kans niet om deze toonaangevende bedrijven en mensen in thermoplastische composiettechnologie te ontmoeten en meld je nu aan. Kijk voor het programma en andere informatie op www.tprc.nl/conference.