Handelsmissie geavanceerde materialen en grafeen naar Manchester

24 januari 2020

Bent u een hightechbedrijf of onderzoeksinstituut op het gebied van geavanceerde materialen of grafeen? Wilt u producten en/of applicaties met composieten, grafeen en andere 2D-materialen ontwikkelen? En wilt u de toegang tot de wereldmarkt versnellen? Neem van 30 maart tot en met 1 april deel aan de handelsmissie naar Manchester.

De missie is een geweldige kans om meer kennis te verkrijgen over zowel de Britse als de internationale markt. En u ontmoet Original Equipment Manufacturers (OEM’s), Tier 1-fabrikanten en partners in de toeleveringsketen.

‘Stad van Grafeen’

Manchester, de ‘Stad van Grafeen’, is de thuisbasis voor Europa’s grootste onderzoekscentrum op het gebied van materiaalwetenschap. Het is een uitstekende omgeving om aan Nederlandse bedrijven te laten zien hoe grafeen kan worden gebruikt in een breed scala van verschillende toepassingen, van sportschoenen tot superauto’s.

World Advanced Materials Summit & Expo

U bezoekt de World Advanced Materials Summit & Expo en u krijgt een rondleiding door het Graphene Engineering Innovation Center (GEIC) en het Henry Royce Institute.

Programma

Datum Onderdeel
Maandag 30 maart – Aankomst in Manchester
– Welkomstdiner
Dinsdag 31 maart – Ontmoeting met Manchester’s Inward Investment Agency (MIDAS):
‘Geavanceerde materiaalkansen in de stad van innovatie’
– Bezoek aan Graphene Engineering Innovation Center (GEIC)
– Bezoek aan Henry Royce Institute
– Bedrijfsbezoek binnen de regio
Woensdag 1 april – Bezoek aan de World Advanced Materials Summit & Expo
– Netwerkevenement ‘Meet the Dutch’

Deelnemers kunnen hun terugreis woensdagavond of donderdagochtend plannen.

Marktrapport

Lees meer over de markt, de toeleveringsketen, bedrijven en kansen in het marktrapport Advanced materials & graphene in Manchester. U kunt het rapport aanvragen per mail.

Aanmelden en  kosten

Meld u aan vóór 7 februari. Deelname aan deze missie is gratis. Toegang tot de beurs is ook gratis. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Els Steiger, Netherlands Business Support Office
E: info@nbso-manchester.co.uk

Organisatie

De handelsmissie wordt georganiseerd door het Netherlands Business Support Office (NBSO) Manchester, het Department of International Trade en MIDAS.