VACATURE: Directeur CompositesNL

25 november 2019

Houd je van mensen én heb je een passie voor innovatieve duurzame technologie?  Ben je energiek, enthousiasmerend en sterk in communicatie? Vind je het fijn om een eigen rol in de organisatie waarin je werkt vorm te geven en uit te bouwen met een slagvaardig team?  Houd je van netwerken én van beleidsmakers overtuigen?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

CompositesNL is een jonge, dynamische vereniging van  partijen in Nederland die met composiet technologie te maken hebben. Dat zijn materiaalleveranciers, maakbedrijven, ontwerpbureaus, opleidingen,  onderzoeksinstituten en eindgebruikers. Composiet is een breed inzetbare  technologie die in vele markten gebruikt wordt (luchtvaart, automotive, scheepsbouw, energie, bouw en infrastructuur) en veel potentie heeft om de wereld duurzamer te maken.

Composiet een sterke, internationale groeimarkt met in Nederland een heel diverse sector die zowel uit grote bedrijven als veel MKB bestaat. Dat zien we ook terug in onze vereniging. We hebben de ambitie om te groeien en daar hoort ook een steviger, professioneler verenigingsbureau bij. De directeur is de spil in het web die samen met het bestuur de vereniging, het profiel en de activiteiten verder vorm zal geven.

Functie
De directeur vertegenwoordigt CompositesNL op een breed terrein en op uiteenlopende niveaus. Je bent het aanspreekpunt voor de leden, je komt er regelmatig over de vloer en zorgt voor een sterke binding. Je bent verantwoordelijk voor het goed functioneren van de vereniging (bureau, bestuur, netwerkbijeenkomsten, activiteiten, beurzen en werkgroepen,) en organiseert dit op een efficiënte en doelgerichte manier. Je zorgt voor kruisverbanden met andere brancheorganisaties en vertegenwoordigt de vereniging naar stakeholders, zowel nationaal als internationaal. Je initieert en organiseert de diverse activiteiten van de vereniging op het gebied van promotie, innovatie en opleiding, internationale marketing en regelgeving op gebied van arbo en milieu.

Profiel
We zijn op zoek naar een organisatietalent en een sterke netwerker. We vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met composieten, de maakindustrie en innovatie. Je hebt ervaring met een organisatie aansturen en opbouwen. Je hebt een internationaal perspectief en je bent commercieel sterk om onze leden te ondersteunen in hun marketing en business development. Je hebt genoeg senioriteit om overtuigend met te sparren met stakeholders en andere brancheorganisaties.

Functie-eisen

  • Academisch denk- en werkniveau
  • 10 jaar werkervaring
  • Ervaring met maakindustrie, MKB en grote internationale bedrijven
  • Ervaring in beleidsvorming en stakeholder management
  • Ervaring in marketing en business development
  • Vloeiend in Engels

Wij bieden een dienstverband van minimaal 32 uur. Salaris wordt vastgesteld in onderling overleg. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Ben je enthousiast? Stuur je reactie naar:
CompositesNL
T.a.v.: Bouke Veldman
Molengraaffsingel 10
2629 JD Delft
info@compositesNL.nl

Voor meer informatie over CompositesNL en de openstaande vacature, kun je contact opnemen met Marcus Kremers op +31 6 21 25 00 07 of kijk op onze website: www.compositesNL.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.