Polyester Producten Emmeloord

Polyester Producten Emmeloord is sinds 2000 uw partner bij het vervaardigen van hoogwaardige polyester producten. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in de productie van containers, zand- en zoutkisten, glijbanen, trapconstructies en polyester maatwerk. Zij maken hun eigen mallen waardoor ieder denkbaar product door te realiseren is.

Veel mensen vergelijken polyester met plastic, maar deze producten zijn niet met elkaar te vergelijken. Polyester is veel sterker dan plastic en wordt door bijna niets aangetast, ook niet door chemisch afval, benzine en zuren. Voordeel van polyester is dat het geen chemisch afval oplevert. Het is daarmee dus een duurzaam product, ook nog eens oersterk en je kunt er werkelijk alles mee maken.

PPE is het meest bekend van de glijbanen. Over de hele wereld roetsjen kinderen en volwassenen van glijbanen die van Emmeloordse makelij zijn. Als enige in de wereld heeft het bedrijf zowel de filtertechniek als de productie van polyester glijbanen in eigen beheer. De banen zijn onder andere geinstalleerd in Duinrell, Slagharen, alle vestigingen van Center Parcs in Europa en in grote pretparken overal ter wereld.