CompositesNL in beeld

Gevelplaten van biocomposiet gamechanger in de bouwwereld

Op de Zuidas in wordt ‘The Pulse of Amsterdam’ momenteel voorzien van prefab gevelelementen op basis van biocomposiet. Holland Composites ontwikkelde Duplicor,  een recyclebaar biocomposiet dat dankzij z’n brandwerende eigenschappen bruikbaar is als gevelbedekking. Een unicum, dat aansluit op de duurzaamheidsambities in de bouwsector.

Lees hier het hele artikel over biocomposiet gevelpanelen

Solar Boat

Composiet is een van de meest innovatieve materialen! Ook steeds meer jongeren ontdekken de oneindige mogelijkheden en toepassingen van dit materiaal. CompositesNL laat graag samen met en aan de generatie van morgen zien welke mooie ontwikkelingen er binnen de sector plaatsvinden, daarom gingen we langs Qconcepts Design & Engineering waar studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen werken aan de boot van de toekomst!

Interactieve kaart

Lidbedrijven van CompositesNL zitten verspreid over heel Nederland. Naast bedrijven zijn er ook veel onderwijsinstellingen aangesloten bij CNL.

Klik hier voor een interactieve kaart met daarop alle leden en onderwijsinstellingen!

Aftermovie JEC 2022

In deze aftermovie krijgt u een mooie en korte indruk van de JEC 2022. Er is speciale aandacht voor het Holland Paviljoen en Country on Stage the Netherlands.

Met dank aan Jetze Plat van TeamNL en Jeroen Westerbeek

Met dank voor de bijdrage van Marcus Kremers (CompositesNL), Arnt Offringa (GKN Fokker), Jean Pierre Heijster (AutomotiveNL), Simon de Jong (FiberCore Holding), Arnold Vaandrager (VABO) en John Geerts (Suez).

Voor het downloaden van de video in diverse formaten, kunt u klikken op deze link.
Rechts onderin kunt u op de pijl klikken om te downloaden.