Activiteiten

Alle activiteiten van CompositesNL staan ten dienste van de leden. Het centrale thema is kennis, zowel verzameling, verspreiding en  ontwikkeling. Kennisverzameling betreft in eerste instantie regelgeving en marktontwikkelingen, kennisverspreiding gaat  over de maatschappelijke en zakelijke voordelen van composiet technologie, kennisontwikkeling vindt interactief plaats door de leden. Daarnaast vertegenwoordigt CompositesNL de gezamenlijke belangen van de leden door deelname aan gesprekken over innovatiebeleid (regionaal, nationaal, internationaal)  en aanwezigheid op beurzen, seminars en andere bijeenkomsten.

Hier vindt u een overzicht van al onze activiteiten:

Composites oNLine webinar | 23 juni 2020 | 16:00-17:15

Composites oNLine Webinar CompositesNL (CNL) heeft een Webinar opgezet voor haar leden, door de leden. De hoofddoelstelling van deze middag activiteit is om CNL leden te informeren van de kennis- en kunde, het huidige status en de visie omtrent Sustainability van composieten. Wij zien in de huidige digitale wereld veel webinars voorbij komen. Wij zijn benieuwd naar uw reacties, want dit zal de eerste Webinar worden voor CNL. Deze online activiteit is aansluitend aan de Web Algemene Ledenvergadering van CompositesNL, gepland tussen 15:00 en 16:00 op dezelfde dag 23 juni a.s.. Reserveer alvast in uw agenda de middag van 23/06/2020, 15:00 - 17:15 voor CompositesNL. Wilt u uzelf of uw collega aanmelden, stuur aub een e-mail naar: Diana Nikolova, Nikolova@compositesnl.nl.

Algemene Ledenvergadering | 23 juni 2020 | 15:00-16:00

WELKOM OP ONZE WEB ALV Graag nodigen wij u uit voor onze Algemene Ledenvergadering (ALV). Deze ALV zal in de dinsdagmiddag tussen 15:00 en 16:00 op 23 juni 2020 online plaatsvinden. Door de huidige omstandigheden zullen wij dit keer helaas elkaar virtueel ontmoeten via TEAMS. Tijdens deze bijeenkomst zullen we naast het officiële/formele leden gedeelte, ook een gedeelte hebben waarin alle nieuwe CNL gezichten aan het woord komen. Indien u vragen heeft, of u wilt u alvast registreren voor deze ALV,  kunt u contact opnemen met: Diana Nikolova e-mail: nikolova@compositesnl.nl M: +31628128600 Het volledige programma en deelname TEAMS link worden binnenkort hier vermeld.

|UITGESTELD | JEC World 2020

Wij zijn door de JEC geïnformeerd dat zij hebben besloten om JEC World 2020 uit te stellen naar 2021. De beurs gaat dus niet door van 3 t/m 5 maart. Meer informatie vindt u hier.

Algemene Ledenvergadering | 27 november

WELKOM OP ONZE ALGEMENE LEDENVERGADERING Graag nodigen wij u uit voor onze Algemene Ledenvergadering die plaats zal vinden op woensdag 27 november 2019. We zijn blij dat Brightlands Materials Center in Geleen ons zal ontvangen. Tijdens deze bijeenkomst zullen we naast het officiële/formele leden gedeelte, ook een gedeelte hebben waarin diverse sprekers aan het woord komen. Het volledige programma

Composites Europe 2019

Afbeeldingsresultaat voor composites europe 2019Van dinsdag 10 september 2019 t/m donderdag 12 september 2019 staan we met een aantal leden op Composites Europe in Stuttgart. Wees welkom om ons te bezoeken in Hal 9, F25

Algemene Ledenvergadering | 6 juni

Graag nodigen wij u uit voor onze Algemene Ledenvergadering die plaats zal vinden op donderdag 6 juni 2019. We zijn blij dat Contest Yachts in Medemblik ons zal ontvangen. Tijdens deze bijeenkomst zullen we naast het officiële/formele leden gedeelte, ook een gedeelte hebben waarin we diverse onderwerpen onder de aandacht willen brengen die belangrijk zijn voor u als onze leden en ook voor niet-leden.

JEC World 2019

Afbeeldingsresultaat voor JEC world 2019 pngVan 12 t/m 14 maart 2019 staat CompositesNL weer met een Holland Paviljoen op de JEC in Parijs.

U bent welkom op het Holland Paviljoen in Hal 5, E79/E80. Meer informatie vindt u hier.

Composites Europe 2018

Afbeeldingsresultaat voor composites europe 2018Van dinsdag 6 november 2018 t/m donderdag 8 november 2018 staan we met een aantal leden op Composites Europe in Stuttgart. Wees welkom om ons te bezoeken.

Algemene Ledenvergadering | 25 oktober

Graag nodigen wij u uit voor onze Algemene Ledenvergadering die plaats zal vinden op donderdag 25 oktober 2018. We zijn blij dat IJssel Coatings in Moordrecht ons zal ontvangen. Tijdens deze bijeenkomst zullen we naast het officiële/formele leden gedeelte, ook een gedeelte hebben waarin we diverse onderwerpen onder de aandacht willen brengen die belangrijk zijn voor u als onze leden en ook voor niet-leden.

Algemene Ledenvergadering | 1 juni

Graag nodigen wij u uit voor onze Algemene Ledenvergadering die plaats zal vinden op vrijdag 1 juni 2018. We zijn blij dat Inholland Composites in Delft ons zal ontvangen. Tijdens deze bijeenkomst zullen we naast het officiële/formele leden gedeelte, ook een gedeelte hebben waarin we diverse onderwerpen onder de aandacht willen brengen die belangrijk zijn voor u als onze leden en ook voor niet-leden.

Dag van de thema’s

Op 9 februari aanstaande wordt door CompositesNL de dag van de thema’s georganiseerd. Deze dag is bedoeld voor de leden en niet-leden  om mee te denken met specifieke onderwerpen die de composiet branche aangaan. Het bestuur van CompositesNL heeft zich voor 3 thema’s als initiator opgeworpen. Doel van de 9e februari is om te kijken of er onder leden en niet-leden voldoende belangstelling is om vanuit de branchevereniging op deze thema’s meer activiteiten te ontwikkelen. Meer informatie vindt u hier.
icon

Uw netwerk uitbreiden, kennis vergroten en groeikansen optimaal benutten?