JoinedForce Group

“Samen kom je verder”, die overtuiging verbindt de werkmaatschappijen van de JointForce Group. Pas Panelen, KomCo en JointForce Development werken vaak intensief samen. Logisch, want de producten en diensten vullen elkaar naadloos aan, al opereren de bedrijven in de basis zelfstandig.

Pas Panelen verandert de wereld van de sandwichpanelen. Duurzame innovatie en verregaande service naar de klant spelen daarbij een cruciale rol. In de productiehallen in Stolwijk en Bergambacht produceert Pas Panelen haar sandwichpanelen volledig naar de wensen van haar klanten. Pas Panelen verwerkt zowel thermoset als thermoplastische grondstoffen. Een grote en geavanceerde CNC-frees kan de panelen nabewerken met ongekende precisie.

KomCo assembleert sterke, lichte en onderhoudsvrije composiet constructies. De sandwichpanelen van Pas Panelen vormen doorgaans de basis voor die constructies. De toepassingen lopen uiteen van prefab woonmodules en prefab badkamers tot behuizingen voor AdBlue tanks.

JointForce Development is een dynamisch ontwikkelend aannemingsbedrijf. Naast eigen bouw- en ontwikkelprojecten, verzorgt JointForce Development ook transport, montage en installatie van de prefab modules.

JointForce Group gelooft in het gebruik van composieten voor tal van toepassingen. Nader kennismaken of samenwerken? Neem dan contact op met commercieel directeur Karel van den Heuvel.