Sappi Netherlands B.V.

Sappi is een wereldwijd bedrijf dat zich toelegt op het leveren van oplossingen voor houtpulp, papierpulp, papier en bioraffinage aan haar klanten in meer dan 150 landen. Deze functies zijn beschikbaar in toepassingen variërend van textiel tot gezondheidszorg, grafisch papier en verpakkingen.

Onze sector staat aan het begin van een periode van ongekende veranderingen – en we staan ​​aan de voorhoede van technologische innovatie. Door te investeren in een ambitieus onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma, blijven we het ware potentieel van duurzame hernieuwbare bronnen ontsluiten, met houtvezel als kern. Deze toewijding betekent dat we ons productaanbod kunnen diversifiëren en kunnen voldoen aan de toekomstige vraag op gebieden zoals bio-energie en farmaceutische producten in deze huidige koolstofarme leeftijd.

Sappi Europe is de toonaangevende Europese producent van gecoat fijn papier. We hebben zeven fabrieken, 14 verkoopkantoren en 5.100 werknemers. Onze wereldwijde activiteit strekt zich uit tot drie continenten en verkoopt miljoenen tonnen producten van hoge kwaliteit aan klanten over de hele wereld.